DE Beste Membraan Toetsenborden

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORDEN

Membraan toetsenborden zijn verkrijgbaar in uiteenlopende soorten en daarnaast ook zeer verschillende prijsklassen. Over het algemeen zijn ze het voordeligst van alle toetsenborden, maar daardoor zeker niet minder interessant voor de gamer. Een bekend voordeel van een membraan toetsenbord, is dat dit keyboard stukken vlakker is en minder afleiding biedt dan bijvoorbeeld een mechanisch toetsenbord. Niet alleen de look van een membraan keyboard is rustiger, ook het geluid is dat. In tegenstelling tot een mechanische variant, is een membraan toetsenbord behoorlijk stil. De toetsen zijn eenvoudiger aan de binnenkant en hebben geen aparte schakelaars. Afhankelijk van je wensen en favoriete spellen kan een membraan gaming toetsenbord een ideale uitkomst zijn.

Liefhebbers van membraan toetsenborden kiezen bewust voor de eenvoud die dit toetsenbord biedt. Zo heb je geen additionele rijen toetsen en bespaar je de mensen in je directe omgeving heel wat tikgeluid. Geef jij niet zoveel om extra’s en zie je juist het voordeel van minimalisme in – met een mooi kleurtje? Bekijk dan zeker eens onze favoriete membraan toetsenborden in onderstaande lijst. Zoals aangegeven is er een membraan toetsenbord voor ieder budget, en hebben we ook een selectie gemaakt tussen de vele lekker betaalbare exemplaren op de markt.

TOPKEUZE GAMINGTOETSENBORD.COM

BESTE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORD TOP 5

De beste gaming toetsenborden zijn meer dan alleen een excuus om te pronken met wat mooie RGB-verlichting. Ze maken elke ervaring met de nieuwste en beste pc-games des te leuker en meeslepender.

Natuurlijk zijn de meeste toetsenborden goed genoeg om de klus te klaren, maar of het nu gaat om prestaties of extra functies, het verschil is aanzienlijk en nog steeds dag en nacht.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORDEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. LOGITECH G213 PRODIGY
2. CORSAIR K55 RGB PRO
3. TRUST GXT 830RW AVONN
4. CORSAIR K57 RGB WIRELESS
5. RAZER CYNOSA V2

#1 – BESTE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORD

LogitecH G213 Prodigy

LOGITECH G213 PRODIGY
LOGITECH G213 PRODIGY

PROS
+ Morsbestendig, handig als je je glas omstoot tijdens het gamen
+ Voorzien van RGB-verlichting, multimedia knoppen en anti-ghosting
+ Ingebouwde polssteun zorgt voor extra comfort

CONS
– Membraantoetsen zijn kwalitatief minder goed dan mechanische toetsen

☑ morgen in huis

Wil je geen mechanisch maar een membraan gaming toetsenbord? Dan is de Logitech G213 Prodigy een echte aanrader. Dit toetsenbord bevat anti-ghosting waarmee je wel tien knoppen tegelijk in kan drukken. Hierdoor maak je altijd de combinaties maakt die je wilt. En met de multimedia knoppen bedien je eenvoudig het volume in je game. Ook aan het spelcomfort is gedacht met de ingebouwde polssteun.

En dat is niet alles. De Logitech G213 Prodigy bevat uitgebreide RGB-verlichting die je eenvoudig in kunt stellen en opslaan op het interne geheugen. En gooi je een keer je drankje om? Daar kan dit morsbestendige keyboard prima tegen. Een echte topper dus, dit membraan game toetsenbord van Logitech.

#2 – BESTE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORDD

CORSAIR K55 RGB PRO

CORSAIR K55 RGB PRO
CORSAIR K55 RGB PRO

PROS
+ Programmeerbare macro toetsen voor snelle in-game acties
+ Inclusief afneembare polssteun voor extra ondersteuning
+ RGB-verlichting die je in vier verschillende zones laat oplichten

CONS
– De membraan toetsen reageren minder snel dan mechanische toetsen

☑ morgen in huis

Het goed gewaardeerde Corsair K55 RGB toetsenbord is extra strak vormgegeven met rechte lijnen en wordt geleverd met een comfortabele polssteun. Zo heb je minder kans op polsklachten bij gebruik, maar kun je er ook voor kiezen de steun weg te laten.

Het keyboard heeft programmeerbare toetsen waarmee je tijdens je game macro’s opneemt, waardoor je bijvoorbeeld sneller reageert in MMO games. Ook is tijdens het gamen de Windows-toets uitgeschakeld, zodat je niet per ongeluk uit je scherm gaat in the heat of the moment. De vier verlichtingszones licht je op in een kleur naar keuze, waardoor je ’s avonds goed zicht hebt op je toetsen.

#3 – BESTE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORDD

TRUST GXT 830RW AVONN

TRUST GXT 830RW AVONN
TRUST GXT 830RW AVONN

PROS
+ Roccat Titan-switches snelle toetsrespons, vergelijkbaar met Cherry XS-switches
+ Stevige aluminium behuizing en afneembare polssteun
+ Zes instelbare macrotoetsen, multimediatoetsen en RGB-verlichting

CONS
– Roccat software is niet erg gebruiksvriendelijk
– Mist enkele mediaknoppen zoals play, pauze, volgende en vorig nummer

☑ morgen in huis

Het Trust GXT 830RW Avonn Gaming Toetsenbord is een membraan gaming keyboard voor een bijzonder voordelige prijs. Dat maakt ‘m niet minder kwalitatief – dit toetsenbord wordt zeer goed gewaardeerd door iedereen die ‘m heeft.

Dit gaming toetsenbord van Trust is ideaal voor de gamer die graag wil starten met RGB-verlichting voor een betere spelervaring. Je bedient met de multimediasneltoetsen eenvoudig diverse Windows-functies. Zo switch je bijvoorbeeld gemakkelijk tussen je muziek, zonder het scherm te verlaten. Als je aan het gamen bent, wordt de Windows-toets automatisch uitgeschakeld, zodat je niet per ongeluk je scherm minimaliseert. Ook biedt het keyboard anti-ghosting-technologie en werkt de kleurrijke verlichting erg prettig in het donker.

#4 – BESTE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORD

CORSAIR K57 RGB WIRELESS

CORSAIR K57 RGB WIRELESS
CORSAIR K57 RGB WIRELESS

PROS
+ Cherry MX Speed toetsen voor 40% hogere reactiesnelheid
+ Stevig aluminium frame en afneembare polssteun
+ RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren

CONS
– Corsair CUE Software nodig om keyboard in te stellen

☑ morgen in huis

Het grootste voordeel van het Corsair K57 RGB Wireless Gaming Toetsenbord is de draadloze werking. Zo neem je het keyboard eenvoudig mee naar vrienden of op reis – al is het natuurlijk ook thuis fijn niet overal kabels te hebben liggen. Het toetsenbord wordt standaard geleverd met een polssteun, waarmee je polsklachten helpt voorkomen.

Het volume van je game is eenvoudig aan te passen met de multimediasneltoetsen, zodat jij niet uit je spel hoeft. Het draadloze toetsenbord is met vier apparaten tegelijk te koppelen. De verlichting is op basis van Corsair Capellix LEDs, die niet alleen feller branden maar ook minder energie gebruiken, waardoor de batterij langer meegaat.

#5 – BESTE MEMBRAAN GAMING TOETSENBORD

RAZER CYNOSA V2

RAZER CYNOSA V2
RAZER CYNOSA V2

PROS
+ Razer Opto Switches voor razendsnelle toetsreacties
+ Stevig aluminium frame en gevlochten kabel
+ RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren

CONS
– Geen extra macrotoetsen aanwezig
– 2 USB-poorten nodig om toetsenbord te gebruiken

☑ morgen in huis

Het Razer Cynosa V2 Gaming Toetsenbord is niet alleen mooi strak vormgegeven, maar kan ook tegen ongelukkige morsingen. Dit membraan toetsenbord is namelijk spatwaterdicht, waardoor je geen ramp begaat als je weer eens je glas omstoot. Het toetsenbord heeft daarnaast maar liefst 22 verlichtingszones die in meer dan zestien miljoen kleuren op te lichten zijn.

Het keyboard beschikt over een anti-ghosting-techniek waardoor het tot tien toetsaanslagen tegelijk registreert en je commando’s netjes worden uitgevoerd. Dit exemplaar is misschien net wat minder interessant voor de Macbook- of iMac-gamer, omdat het toetsenbord niet met macOS kan worden gecustomized.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAME TOETSENBORDEN?

Er is een groot aanbod gaming toetsenbord merken en elke gamer heeft wel zijn eigen voorkeur. Echter zijn er over het algemeen een aantal merken die garant staan voor een hoge kwaliteit. Onderstaand een aantal gerenommeerde merken binnen de gaming industrie:

Asus Logo
Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een membraan toetsenbord kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING