DE Beste Mini TKL Toetsenborden

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE MINI TKL GAMING TOETSENBORDEN

Met een mini game toetsenbord kun je gaan en staan waar je wilt en ben je extra flexibel als je met vrienden gaat gamen. Door het veelal tenkeyless toetsenbord design word je daarnaast niet afgeleid door onnodige switches en kun jij je focussen op je belangrijkste commands. Een klein gaming toetsenbord is verkrijgbaar in vele varianten, van een simpele maar kleurrijke versie tot een TKL mechanisch toetsenbord. Een compact toetsenbord is vooral handig voor erbij, zodat je geen zorgen hebt als je een keer ergens anders dan thuis wilt spelen. Het keyboard past eenvoudig in je tas en doordat je er al aan gewend bent, hoef je niet opnieuw in je spel te komen. Dat is bijvoorbeeld extra fijn tijdens het spelen van een toernooi op locatie.

Ook de prijsklassen zijn uiteenlopend, waardoor er altijd wel een mini toetsenbord is voor jouw budget. Omdat er flink wat modellen op de markt zijn en we je graag het urenlang scrollen besparen, hebben we een selectie gemaakt van de beste modellen. Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatief mini toetsenbord met een voor jou passende prijs. Bekijk ze hieronder en vergeet ook niet de pros en cons te checken.

TOPKEUZE GAMINGTOETSENBORD.COM

BESTE MINI TKL GAMING TOETSENBORD
TOP 5

De beste gaming toetsenborden zijn meer dan alleen een excuus om te pronken met wat mooie RGB-verlichting. Ze maken elke ervaring met de nieuwste en beste pc-games des te leuker en meeslepender.

Natuurlijk zijn de meeste toetsenborden goed genoeg om de klus te klaren, maar of het nu gaat om prestaties of extra functies, het verschil is aanzienlijk en nog steeds dag en nacht.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE COMPACTE TKL GAMING TOETSENBORDEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

STEELSERIES APEX PRO TKL QWERTY
1. STEELSERIES APEX PRO TKL
RAZER HUNTSMAN TKL TOURNAMENT EDITION
2. RAZER HUNTSMAN TKL
LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED DRAADLOOS TOETSENBORD
3. LOGITECH G915 TKL
4. CORSAIR K63 BLUE LED TKL
5. HYPERX ALLOY ORIGINS CORE

#1 – BESTE MINI TKL GAMING TOETSENBORD

STEELSERIES APEX PRO TKL

STEELSERIES APEX PRO TKL QWERTY
STEELSERIES APEX PRO TKL QWERTY

PROS
+ Omnipoint toetsen om gevoeligheid en registratietijd per toets in te stellen
+ Stevige aluminium behuizing en magnetisch afneembare polssteun
+ Toetsen gaan tot meer dan 100 miljoen toetsaanslagen mee

CONS
– Hoge prijs
– 2 USB-poorten nodig om toetsenbord te gebruiken

☑ morgen in huis

Dit toetsenbord is een absolute topper binnen de compacte gaming keyboards. De Steelseries Apex Pro TKL voldoet altijd aan jouw wensen dankzij de Omnipoint Switches waarmee je de gevoeligheid en registratietijd per toets kunt instellen. Door het ontbreken van een numpad is dit game toetsenbord bovendien erg compact.

Uiteraard bevat de Steelseries Apex Pro TKL RGB-verlichting die je naar wens kunt instellen. De stevige aluminium behuizing zorgt er voor dat het toetsenbord lang meegaat en de magnetisch afneembare polssteun zorgt voor extra comfort tijdens het spelen.

Tel daarbij op het OLED Smart Display voor het ontvangen van notificaties, het multi-mediatoetsenbord en de mogelijkheid om 5 unieke profielen op te slaan en je begrijpt wel waarom wij zo enthousiast zijn over dit compacte gaming keyboard!

#2 – BESTE MINI TKL GAMING TOETSENBORDD

RAZER HUNTSMAN TKL Tournament Edition

RAZER HUNTSMAN TKL TOURNAMENT EDITION
RAZER HUNTSMAN TKL TOURNAMENT EDITION

PROS
+ Ingebouwd geheugen voor het opslaan van maar liefst vijf profiel configuraties
+ Razer Linear Optical Switches voor een snelle en precieze aanslag
+ Eenvoudig in te pluggen met C-kabel

CONS
– ISO layout, dus kleine shift toets
– Zonder polssteun en fysieke volumeknoppen

☑ morgen in huis

De Razer Huntsman Tournament Edition is er voor gemaakt om eenvoudig mee te nemen naar toernooien en LAN-parties. Het ontbreken van het numpad zorgt voor een zeer compacte vorm, met toch genoeg comfort.

De Razer Linear Optical Switches zorgen voor een snelle en precieze aanslag, terwijl de anti-ghosting er voor zorgt dat ook de langst combinaties worden geregistreerd.

Dit mini TKL toetsenbord bevat RGB-verlichting en kan tot 5 profielen opslaan om zo op elk toernooi direct gebruik te kunnen maken van jouw instellingen. En met de type C-kabel plug je jezelf eenvoudig overal in om direct te kunnen spelen.  

#3 – BESTE MINI TKL GAMING TOETSENBORDD

LOGITECH G915 TKL Lightspeed Draadloos

LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED DRAADLOOS TOETSENBORD
LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED DRAADLOOS TOETSENBORD

PROS
+ Cherry MX Speed LP toetsen voor snelle en compacte mechanische toetsen
+ Stevige aluminium behuizing en compact design
+ Draadloos toetsenbord voor een cleane gaming setup

CONS
– Hoge prijs
– Zonder polssteun

☑ morgen in huis

Het Logitech G915 TKL Draadloos toetsenbord is een mechanisch toetsenbord dat gebruik maakt van Lightspeed waardoor je geen vertraging hebt tijdens het draadloos gamen. De low profile mechanische toetsen zijn kleiner dan normale toetsen en maken het toetsenbord dun qua formaat. Combineer dat met het feit dat dit toetsenbord tenkeyless is en je hebt een van de meest compacte gaming toetsenborden op de markt in handen.

Uiteraard heeft de Logitech G915 RGB-verlichting die te personaliseren is. En door het ontbreken van de kabels ziet jouw game set-up er super clean uit. Je kan het toetsenbord aansluiten via USB of Bluetooth en ondanks de compacte maat bevat dit toetsenbord ook nog multi-mediaknoppen. De prijs is wel aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je wel een van de beste mini gaming toetsenborden van dit moment!

#4 – BESTE MINI TKL GAMING TOETSENBORD

CORSAIR K63 BLUE LED TKL

CORSAIR K63 BLUE LED TKL
CORSAIR K63 BLUE LED TKL

PROS
+ Zowel draadloos als bedraad te gebruiken
+ De batterij gaat zonder belichting tot wel 75 uur mee
+ Compact en eenvoudig mee te nemen dankzij tenkeyless design

CONS
– Geen extra macrotoetsen aanwezig

☑ morgen in huis

Het draadloze Corsair K63 Blue LED TKL toetsenbord biedt je een strak design, flinke batterij en comfortabele game-ervaring. Met verlichting gaat het draadloze keyboard tot wel 15 uur mee en zonder verlichting ligt dit zelfs op 75 uur. Het tenkeyless ontwerp bespaart heel wat ruimte, waardoor het toetsenbord lekker compact en draagbaar is.

Door de anti-ghosting-techniek worden al je commando’s precies zo uitgevoerd als jij ze bedoeld hebt, ook wanneer gelijktijdig aangeslagen. De Cherry MX Red mechanische switches zijn voorzien van vergulde contacten, zodat jij je tegenstander snel en slim af kunt zijn. Het draadloze gaming keyboard heeft instelbare macrotoetsen en is makkelijk te bedraden mocht je dit toch willen. Een mooi compact draadloos gaming toetsenbord dus.

#5 – BESTE MINI TKL GAMING TOETSENBORD

HYPERX ALLOY ORIGINS CORE RGB TKL

HYPERX ALLOY ORIGINS CORE RGB TKL
HYPERX ALLOY ORIGINS CORE RGB TKL

PROS
+ Kabel is makkelijk afneembaar zodat je hem makkelijk meeneemt
+ Stevig aluminium frame en afneembare polssteun
+ RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren

CONS
– De HyperX Alloy Origins Core RGB heeft geen polssteun

☑ morgen in huis

Het HyperX Alloy Origins Core RGB TKL toetsenbord is een ideaal instapmodel voor de gamer die z’n apparatuur wil upgraden zonder daar bakken met geld aan kwijt te zijn. Dit toetsenbord registreert namelijk tot wel 15 toetsen tegelijk, waardoor je commando’s soepel worden uitgevoerd. Ook voor mensen die veel typen werkt dit ontzettend fijn. De pootjes onder het toetsenbord zorgen ervoor dat deze in drie standen kan worden gezet zodat je altijd onder een fijne hoek typt.

De HyperX switches zijn mechanisch en hebben een voelbare toetsaanslag zodat je feedback krijgt tijdens het typen of gamen. De achtergrondverlichting is in te stellen in in wel 16,8 miljoen kleuren en beschikt ook over een aantal bijzondere patronen. Op die manier zorg je er voor dat dit mini toetsenbord altijd bij jouw gaming setup past.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAME TOETSENBORDEN?

Er is een groot aanbod gaming toetsenbord merken en elke gamer heeft wel zijn eigen voorkeur. Echter zijn er over het algemeen een aantal merken die garant staan voor een hoge kwaliteit. Onderstaand een aantal gerenommeerde merken binnen de gaming industrie:

Asus Logo
Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een compact mini tkl toetsenbord kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING