DE Beste Steelseries Toetsenborden

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE STEELSERIES TOETSENBORDEN

Met een SteelSeries toetsenbord haal jij een op en top gaming toetsenbord in huis. De toetsenborden zijn volledig aangepast aan de doorgewinterde gamer en beschikken over uitgesproken RGB-verlichting. Met de meegeleverde en afneembare polssteun zorg jij ervoor dat je urenlang doorgaat met die cruciale marathon en met de kleurverlichting houd je de focus op de voor jou belangrijke switches. De kwalitatieve SteelSeries gaming toetsenborden hebben mechanische toetsen, die natuurlijk een must zijn als je competitief speelt. Hiermee ben je sneller dan met een membraan toetsenbord en heb je dus ook meer kans je tegenstander te snel af te zijn. 

Ook qua details is er altijd wel een ideaal SteelSeries toetsenbord voor jou. Gooi jij nog weleens een glas om als je volledig in je spel zit? Ga dan voor een SteelSeries gaming keyboard dat morsbestendig is. Vind je een polssteun fijn, maar stoor je je eraan als deze zich alsmaar verplaatst? Dan heb je bij SteelSeries de beschikking over een magnetische variant, die zich steady aan je toetsenbord hecht. En zoals de naam eigenlijk al verklapt, is de toplaag van metaal, waardoor het toetsenbord goed tegen een stootje kan. Vergelijk hieronder direct onze aanraders, inclusief een handige lijst pros en cons.

TOPKEUZE GAMINGTOETSENBORD.COM

BESTE STEELSERIES GAMING TOETSENBORD TOP 5

De beste gaming toetsenborden zijn meer dan alleen een excuus om te pronken met wat mooie RGB-verlichting. Ze maken elke ervaring met de nieuwste en beste pc-games des te leuker en meeslepender.

Natuurlijk zijn de meeste toetsenborden goed genoeg om de klus te klaren, maar of het nu gaat om prestaties of extra functies, het verschil is aanzienlijk en nog steeds dag en nacht.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE STEELSERIES GAMING TOETSENBORDEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

STEELSERIES APEX PRO
1. STEELSERIES APEX PRO
STEELSERIES APEX PRO TKL
2. STEELSERIES APEX PRO TKL
STEELSERIES APEX 7
3. STEELSERIES APEX 7
STEELSERIES APEX 5
4. STEELSERIES APEX 5
STEELSERIES APEX 3
5. STEELSERIES APEX 3

#1 – BESTE STEELSERIES GAMING TOETSENBORD

SteelSeries Apex Pro

STEELSERIES APEX PRO QWERTY
STEELSERIES APEX PRO QWERTY

PROS
+ Omnipoint toetsen om gevoeligheid en registratietijd per toets in te stellen
+ Zeer stille toetsen in vergelijking met andere mechanische toetsenborden
+ Hoogwaardige aluminium behuizing en strak design

CONS
– Hoge prijs
– 2 USB-poorten nodig om toetsenbord te gebruiken

☑ morgen in huis

De SteelSeries Apex Pro onderscheidt zich op verschillende manieren van andere mechanische gaming toetsenborden. De gevoeligheid en registratietijd van de Omnipoint toetsen zijn namelijk per toets in te stellen zodat dit keyboard geschikt is voor elk type gamer.

Ook zijn de mechanische toetsen nagenoeg stil, een groot verschil met andere gaming toetsenborden. Daarnaast bevat dit toetsenbord een OLED Smart Display waarmee je notificaties kunt ontvangen van apps die je open hebt staan.

De Apex Pro beschikt daarnaast over een hoogwaardige aluminium behuizing, afneembare polssteun, RGB-verlichting, multimediatoetsen en anti-ghosting. Een geweldig toetsenbord dus voor de gamer die alleen tevreden is met het allerbeste.

#2 – BESTE STEELSERIES GAMING TOETSENBORDD

STEELSERIES APEX PRO TKL

STEELSERIES APEX PRO TKL QWERTY
STEELSERIES APEX PRO TKL QWERTY

PROS
+ Omnipoint toetsen om gevoeligheid en registratietijd per toets in te stellen
+ Stevige aluminium behuizing en magnetisch afneembare polssteun
+ Toetsen gaan tot meer dan 100 miljoen toetsaanslagen mee

CONS
– Hoge prijs
– 2 USB-poorten nodig om toetsenbord te gebruiken

☑ morgen in huis

Dit toetsenbord is een absolute topper binnen de compacte gaming keyboards. De Steelseries Apex Pro TKL voldoet altijd aan jouw wensen dankzij de Omnipoint Switches waarmee je de gevoeligheid en registratietijd per toets kunt instellen. Door het ontbreken van een numpad is dit game toetsenbord bovendien erg compact.

Uiteraard bevat de Steelseries Apex Pro TKL RGB-verlichting die je naar wens kunt instellen. De stevige aluminium behuizing zorgt er voor dat het toetsenbord lang meegaat en de magnetisch afneembare polssteun zorgt voor extra comfort tijdens het spelen.

Tel daarbij op het OLED Smart Display voor het ontvangen van notificaties, het multi-mediatoetsenbord en de mogelijkheid om 5 unieke profielen op te slaan en je begrijpt wel waarom wij zo enthousiast zijn over dit compacte gaming keyboard!

#3 – BESTE STEELSERIES GAMING TOETSENBORDD

STEELSERIES APEX PRO 7

STEELSERIES APEX PRO 7

PROS
+ Supersnelle reactietijden met de Cherry MX Red switches
+ Inclusief afneembare polssteun voor extra comfort
+ Met de multimediatoetsen pas je eenvoudig het volume aan

CONS
– De RGB verlichting is alleen instelbaar via de bijbehorende software

☑ morgen in huis

Dit toetsenbord kost misschien meer dan gemiddeld, maar het is dan ook een echte parel: het SteelSeries Apex 7 gaming keyboard. De competitieve gamer komt gegarandeerd aan z’n trekken met de Apex 7 en de prijs-kwaliteitverhouding is geheel in balans. Het toetsenbord is voorzien van supersnelle Cherry MX mechanische toetsen voor een hoge reactiesnelheid. Wil jij je tegenstander voor zijn? Alsjeblieft, switches die in twee milliseconden worden geregistreerd.

Via het multimediascherm pas jij je instellingen eenvoudig tijdens het gamen aan en zie je ook additionele informatie over je game. De RGB-verlichting is per toets in te stellen, waardoor je eenvoudig focus houdt op je belangrijkste commands. Dit SteelSeries toetsenbord is voorzien van een ergonomische polssteun, dat zich magnetisch aan je toetsenbord hecht. Ready, steady, go.

#4 – BESTE STEELSERIES GAMING TOETSENBORD

SteelSeries Apex Pro 5

STEELSERIES APEX PRO 5
STEELSERIES APEX PRO 5

PROS
+ Hybride blue mechanical switches voor razendsnelle reacties
+ Handig LCD scherm op het toetsenbord om door je instellingen te navigeren
+ Inclusief afneembare polssteun voor extra comfort

CONS
– De RGB verlichting is alleen instelbaar via de bijbehorende software

☑ morgen in huis

Het SteelSeries Apex 5 toetsenbord is een populair gaming keyboard dat van diverse ergonomische gemakken is voorzien. Zo wordt het toetsenbord niet alleen geleverd met een prettige en magnetische polssteun, maar kun je ook de pootjes uitklappen voor een extra toegankelijke hoek. Je instellingen pas je tijdens het gamen aan via een LCD-scherm, zonder je spel te verlaten, en je toetsaanslagen worden supersnel geregistreerd.

Het toetsenbord is voorzien van hybride blue mechanical gaming switches, voor extra snelle acties. Ook ’s avonds ga je ongestoord verder met je game door de uitgesproken verlichting, die je eenvoudig aanpast aan jouw behoeften.

#5 – BESTE STEELSERIES GAMING TOETSENBORD

SteelSeries Apex Pro 3

STEELSERIES APEX PRO 3
STEELSERIES APEX PRO 3

PROS
+ De SteelSeries Hybrid Mechanical RGB siwtches zijn gevoeliger dan membraantoetsen
+ Inclusief afneembare polssteun voor extra comfort
+ Met de multimediatoetsen pas je eenvoudig het volume aan

CONS
– De RGB verlichting is alleen instelbaar via de bijbehorende software

☑ morgen in huis

Met het SteelSeries Apex 3 RGB gaming toetsenbord beschik jij over een kwalitatief en stylish toetsenbord voor een aantrekkelijke prijs. Ondanks de toegankelijke prijs, is het SteelSeries toetsenbord mechanisch én wordt het gewoon inclusief magnetische polssteun geleverd.

De Apex 3 heeft mechanische RGB-toetsen in combinatie met vlakke toetsen. Hiermee druk je de toetsen sneller in en worden dus ook je commands beter uitgevoerd. Wissel met de multimediatoetsen eenvoudig tussen geluid of pas je in-game volume aan, zonder het spel te verlaten. De RGB-verlichting is instelbaar via downloadbare software en hiermee houd je ook ’s nachts optimaal overzicht over je toetsen.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAME TOETSENBORDEN?

Er is een groot aanbod gaming toetsenbord merken en elke gamer heeft wel zijn eigen voorkeur. Echter zijn er over het algemeen een aantal merken die garant staan voor een hoge kwaliteit. Onderstaand een aantal gerenommeerde merken binnen de gaming industrie:

Asus Logo
Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een SteelSeries toetsenbord kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate-Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING