DE Beste Trust Toetsenborden

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE TRUST TOETSENBORDEN

Voor wie kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk is, maar bijvoorbeeld niet competitief gamet, is een Trust toetsenbord een ideale uitkomst. De toetsenborden van Trust zijn namelijk beschikbaar in een toegankelijke prijsklasse, en zo is er al een Trust gaming toetsenbord voor slechts een paar tientjes. Gaming toetsenborden van Trust zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende ontwerpen, van strak en compact tot keyboards met stoere details. Wanneer het op stijl aankomt kun je dus alle kanten op. De prijs-kwaliteitverhouding is overigens dik in orde en ook qua techniek is er een Trust toetsenbord voor jouw wensen. Zo kun je bij dit bekende merk terecht voor een betaalbaar semi-mechanisch toetsenbord, maar ook een Trust draadloos toetsenbord voor als je graag bij vrienden thuis speelt. 

Details als instelbare LED-verlichting, multimediatoetsen, anti-ghosting-techniek en een verstelbare helderheid zijn Trust niet onbekend. Omdat er nog behoorlijk wat keuze is, hebben wij onze ultieme aanraders voor je in een handig overzicht gezet. Zo hoef jij alleen nog de pros en cons door te nemen en je budget te matchen. Ga jij voor een Trust gaming toetsenbord met meegeleverde polssteun voor ergonomisch game-comfort? Of is het voor jou vooral belangrijk dat je alle kanten op kunt met de verlichtingsinstellingen? Check onze tips hieronder.

TOPKEUZE GAMINGTOETSENBORD.COM

BESTE TRUST GAMING TOETSENBORD TOP 5

De beste gaming toetsenborden zijn meer dan alleen een excuus om te pronken met wat mooie RGB-verlichting. Ze maken elke ervaring met de nieuwste en beste pc-games des te leuker en meeslepender.

Natuurlijk zijn de meeste toetsenborden goed genoeg om de klus te klaren, maar of het nu gaat om prestaties of extra functies, het verschil is aanzienlijk en nog steeds dag en nacht.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE TRUST GAMING TOETSENBORDEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

TRUST GXT 830RW AVONN
1. TRUST GXT 830RW AVONN
TRUST GXT 856 TORAC
2. TRUST GXT 856 TORAC
TRUST GXT 865 ASTA
3. TRUST GXT 865 ASTA
TRUST GXT 860 THURA
4. TRUST GXT 860 THURA
TRUST GXT 881 ODYSS
5. TRUST GXT 881 ODYSS

#1 – BESTE RAZER GAMING TOETSENBORD

Trust GXT 830RW Avonn

TRUST GXT 830RW AVONN
TRUST GXT 830RW AVONN

PROS
+ Inclusief RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren
+ Met handige multimediasneltoetsen
+ In de game modus is de Windows tots uitgeschakeld

CONS
– De membraantoetsen zijn minder gevoelig dan de mechanische toetsen

☑ morgen in huis

Het Trust GXT 830RW Avonn Gaming Toetsenbord is een membraan gaming keyboard voor een bijzonder voordelige prijs. Dat maakt ‘m niet minder kwalitatief – dit toetsenbord wordt zeer goed gewaardeerd door iedereen die ‘m heeft.

Dit gaming toetsenbord van Trust is ideaal voor de gamer die graag wil starten met RGB-verlichting voor een betere spelervaring. Je bedient met de multimediasneltoetsen eenvoudig diverse Windows-functies. Zo switch je bijvoorbeeld gemakkelijk tussen je muziek, zonder het scherm te verlaten. Als je aan het gamen bent, wordt de Windows-toets automatisch uitgeschakeld, zodat je niet per ongeluk je scherm minimaliseert. Ook biedt het keyboard anti-ghosting-technologie en werkt de kleurrijke verlichting erg prettig in het donker.

#2 – BESTE RAZER GAMING TOETSENBORD

Trust GXT 856 Torac

TRUST GXT 856 TORAC
TRUST GXT 856 TORAC

PROS
+ Morsbestendig, dus geen paniek als je jouw drankje omstoot
+ De membraan toetsen liggen behoorlijk laag voor een snellere reactietijd
+ Inclusief RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren

CONS
– De membraan toetsen reageren minder snel dan mechanische toetsen

☑ morgen in huis

Het Trust GXT 856 Torac gaming toetsenbord heeft een superscherpe prijs, zonder dat je dit terugziet in de kwaliteit. De bovenkant van het toetsenbord is gemaakt van staal, waardoor het goed tegen een stootje kan. Ook voor het morsen van je drinken hoef je niet meer bang te zijn, want het keyboard is spatwaterdicht.

De toetsen zijn voor deze prijs niet mechanisch, maar liggen wél de helft lager dan bij een gemiddeld toetsenbord. Zo hoef je de toetsen minder ver in te drukken en reageer je sneller. Dit budget gaming toetsenbord is uitgerust met anti-ghosting-techniek en RGB-kleuren.

#3 – BESTE RAZER GAMING TOETSENBORD

Trust GXT 865 Asta

TRUST GXT 865 ASTA
TRUST GXT 865 ASTA

PROS
+ Dankzij de mechanische totsen reageer je sneller dan met membraan toetsen
+ Inclusief handige multimedia sneltoetsen
+ RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren

CONS
– Dit kleuren van het toetsenbord zijn niet los per toets in te stellen

☑ morgen in huis

Het Trust GXT865 Asta keyboard is een mechanisch gaming toetsenbord voor een zeer schappelijke prijs. Gemiddeld betaal je heel wat meer voor mechanische toetsen. Met deze techniek voer je jouw opdrachten sneller uit dan met een membraan toetsenbord en heb je meer kans je tegenstander voor te zijn.

Het volume van je spel of muziek aanpassen doe je eenvoudig met de multimediatoetsen, zodat je niet je spel hoeft te verlaten. De LED-verlichting van het toetsenbord is in meer dan zestien miljoen kleuren in te stellen, en ook de helderheid is te customizen. Het keyboard beschikt verder over anti-ghosting-techniek en een speciale gaming modus.

#4 – BESTE RAZER GAMING TOETSENBORD

Trust GXT 860 Thura

TRUST GXT 860 THURA
TRUST GXT 860 THURA

PROS
+ Morsbestendig, dus geen paniek als je jouw drankje omstoot
+ Half-mechanische toetsen: wel de gevoeligheid, niet de herrie van mechanische toetsen
+ LED-verlichting in tien kleuren en aanpasbare helderheid

CONS
– Het toetsenbord heeft geen multimediatoetsen

☑ morgen in huis

Het bijzondere aan het Trust GXT 860 Thura toetsenbord is dat dit keyboard gemaakt is met half-mechanische toetsen. Dit betekent niét dat het toetsenbord van een mindere kwaliteit is dan een volmechanisch toetsenbord, maar juist dat je het beste van een membraan en een mechanisch toetsenbord combineert.

Dit goedkope gaming toetsenbord geniet namelijk van de snelheid van mechanische toetsen, en het rustige geluid van een membraan keyboard. Zo ben jij je tegenstander sneller af en voorkom je tegelijkertijd irritatie bij de mensen om je heen – of jezelf natuurlijk. Het toetsenbord is verder morsbestendig, licht op in tien verschillende kleuren en heeft een instelbare helderheid.

#5 – BESTE RAZER GAMING TOETSENBORD

Trust GXT 881 Odyss

TRUST GXT 881 ODYSS
TRUST GXT 881 ODYSS

PROS
+ Half-mechanische toetsen voor de gevoeligheid van mechanische toetsen zonder de kosten
+ Inclusief handige multimediatoetsen
+ RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren

CONS
– Half-mechanische toetsen zullen voor fanatieke en pro-gamers mechanische toetsen niet kunnen evenaren

☑ morgen in huis

Het gaming toetsenbord GXT 881 Odyss van Trust biedt heel wat functionaliteit voor een fijne instapprijs. Zo heeft het toetsenbord semi-mechanische toetsen die reguliere technologie met een hogere reactiesnelheid combineren. De LED-verlichting is instelbaar in zes verschillende modi en ook de helderheid is aan je omgeving aan te passen.

Het Trust keyboard beschikt over geavanceerde anti-ghosting-techniek waarmee je tot wel negentien toetsen tegelijk aanslaat. Challenge accepted? Op het toetsenbord vind je verder tien sneltoetsen en twaalf multimediatoetsen. De Windows-toets is overigens eenvoudig uit te schakelen, waardoor je niet per ongeluk van scherm wisselt in the heat of the moment.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAME TOETSENBORDEN?

Er is een groot aanbod gaming toetsenbord merken en elke gamer heeft wel zijn eigen voorkeur. Echter zijn er over het algemeen een aantal merken die garant staan voor een hoge kwaliteit. Onderstaand een aantal gerenommeerde merken binnen de gaming industrie:

Asus Logo
Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een Trust toetsenbord kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate-Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING